TREMAG SA este cea mai noua si cea mai moderna fabrica de produse refractare din tara si una din cele mai bine dotate fabrici de produse refractare din Romania si din Sud-Estul si Centrul Europei.

Primele capacitati au fost puse in functiune in anul 1981, numai cu utilaje din import (Germania, Italia, China). In perioada 1985-1990 au fost dezvoltate capacitatile de productie, iar in anul 1995 au fost modernizate prin achizitionarea unor prese hidraulice moderne de mare forta si capacitate (Laies-Bucher de 1600 tf).

In Decembrie 2003 TREMAG SA a fost privatizata cu un consortiu format din firma slovaca COMPRO si societatea romaneasca RECETA, ambele cu traditie si specializate in productia si comercializarea produselor refractare. Programul de investitii post privatizare desfasurat pe o perioada de 5 ani a fost orientat pe modernizarea instalatiilor existente, restructurarea si inlocuirea celor invechite, reorganizarea fluxurilor tehnologice, cu un accent deosebit pe ridicarea calitatii si diversificarea gamei sortimentale a produselor refractare, pentru a face fata cerintelor pe piata interna si la export.

Profilul actual de fabricatie cuprinde o sortimentatie completa de refractare bazice in general si in special pentru industria metalurgica, dar si o gama larga de caramizi silico-aluminoase si de produse monolitice (mase, cimenturi si betoane refractare).

Programul ambitios de dezvoltare si deversificare a productiei de refractare este sustinut de un colectiv de specialisti de cea mai inalta calificare, de existenta unor laboratoare bine dotate, a unei statii de microproductie si a unui compartiment de „service” si de asistenta tehnica la beneficiari.

Calitatea si competitivitatea produselor fabricate si livrate de TREMAG SA sunt asigurate prin existenta unui sistem de management al calitatii certificat de TUV SUD Germania, in conformitate cu SRN EN ISO 9001 : 2008 si prin SREN 771-1 :2003+A1 :2005 si SREN 12004 :2008, ambele emise de QUALITY CERT Romania, de o bogata lista de referinte de la beneficiarii din tara (siderurgie, metalurgie neferoasa, chimie, petrochimie, var si ciment , centrale termoenergetice, etc.) si din alte tari (Italia, Cehia, Israel, Mexic etc.).

TREMAG SA, impreuna cu grupul RECETA din care face parte, va stau la dispozitie cu solutii moderne si produse refractare de calitate care sa corespunda tehnic si economic solicitarilor si exigentelor Dvs.View Larger Map

Strategically placed, at the mouth of the Danube, right by the black sea we’re ideally located for water transport either by sea or by river.

Tremag S.A. - strada Taberei, nr. 49, Tulcea, 820237, ROMANIA
RECETA Group - strada 9 Mai, nr. 43, Sector 6, Bucharest, ROMANIA